Skansen - orientering

Idag var hela vår klass + C och B på skansen och "orienterade". Det var inte direkt orientering, men vi följde en kart och letade efter grejer så det var väl som orientering. Jag, Johanna och Tove var tillsammans. Vi gick och kollade på djuren samtidigt. Vi kollade på uttrar, björnar, vargar, sälar, älgar, getter, harar och ugglor. Uttrarne låg och sov i deras bo och man kan titta på boet genom ett glas så vi gjorde det. Dom var ursöta!! Sälarna var ganska tråkiga, dom låg bara och "solade" på samma ställe hela tiden. 
   Man skulle samla siffror som sedan skulle bli bokstäver. Vi var inte de första som kom tillbaka men vi var de första som listade ut ordet man skulle av bokstäverna man fått. Ordet blen "Skogens Hus". När vi listat ut det så skulle vi gå dit och hämta en skatt. Skatten var en grön sten som vi skulle ta tillbaka. Vi sprang en liten omväg så vi skulle avleda dom andra. Vi var tvugna att lämna tillbaka den gröna stenen, men vi fick en annan liten grön genomskinlig sten. Sen gick vi och åt mat. Jag åt nudlar med köttbullar. 
   Efter att vi hade slutat så stannade jag och Johanna kvar i stan. Jag köpte bara en sak till Mora. Det var oranga pompom. Det är sån som hejaklacker har. Dom kommer passa jättebra!!! Jag lägntar till Mora.
   Johanna köpte en sak till hennes mamma och en likadan väska som jag har.

Jenna<33

Kan du fixa en ny design åt mig Jenna?? Jag skulle uppskatta det. Du kan få lite mer bilder om du vill!!!

Guuuuuuuuuuuuuuuuuld!!!!!=D

Idag var jag i botkyrkahallen och spelade final. Ifösta perioden gjorde vi ett mål och tog ledningen med 1-0. Vi taggade till topp och Bele Barkarby vart riktigt skakiga. I andra perioden gjorde Bele mål efter inte så jättelång tid. Och även lite senare gjorde Bele ett till mål och vi låg under med 3-1. Nu var det bara 4 min kvar. Då börjar vi toppa och sen passar Lollo till Madde och Madde lyfter bollen över målvaktens hand och hon gör mål. Lite senare får Rosen pass från Norrby lr Lollo och får helt öppet mål och lägger in den. nu står det 3-3. Sen tar Lelle timeout och peppar oss och inte mycket senare gör vi ett till. Nu leder vi och vi håller kvar ledningen och vinner. Det var så J-VLA skönt att ta dom!!!!!!!
  Jag sa åt mamma att hon skulle köpa guldhattar men hon ville inte. Så vi fick inga guldhattar men det gjorde inget, vi får ha det nästa år i stället!
  Rosen vart matchens lirare och Madde vart schysstaste spelaren under året. Hon är inte en sån som kaxar imot lr så. Hon är verkligen schysstaste spelaren.
   Vid prisutdelningen fick vi medalj, vattenflaska, tröja och en affish där det stod "VI VANN" och en lagbild och sedan "FBI Tullinge F-96". Jag trodde inte att det var sant att vi hade vunnit; men vi vann över dom som inte har förlorat en match på hela året. Det var lite speciellt. Jag får inte glömma att vi gjorde tullingehistoria. Vi var det andra tullingelag på tjejsidan som gick vidare till final i "mitt i cupen" och vi var dom första som vann!!! F-93 var dom första för tre år sedan, när dom var lika gamla som vi är nu!!
                                        
Fredrik (våran tränare) kunde inte vara med idag för han var borta i jobbet så vi hade Lelle istället. Det gick väl ganska bra tycker jag!!!!!

RSS 2.0