Jag vet...

Jag vet att det var länge sen jag skrev så nu gör jag det. Jag är alltid så. Jag hittar en sida, är inne på den ett litet tag och sen tycker jag den är tråkig så då slutar jag att vara inne där. Ni kan inte förvänta er så mycket av mig (bara så att ni vet). Jag ska ha bildprov imorn. Om nåra konstnärer vi har jobbat om. Picasso, Miró, Matisse, Mondrian, Chagall och Kahlo. Sen kommer Kristina att lägga in lite om Liljefors och Larsson. Jag är lite orolig men jag tror det kommer gå bra.
  Vi hade musikprov igår. Det gick ganska bra. Det var ganska knasiga frågor tycker jag.
Idag var vi i Kungsberget. Det var skitkul. Min favvobacke var Johans backe. Vi åkte asmycket på gupp i skogen. En gång flög jag och fick för mycket bakvikt så jag ramlade bakåt. Nån gång senare tänkte jag på det och lutade lite mera framåt. Det var flera gupp i rad, och för varje gupp som gick fick jag bara mer och mer vikt framåt och tillslut ramlade jag framlänges så ena skidan flög av. En annan gång åkte vi i skogen, där var det uppkört så det var småstenar och rötter mitt i. Jag plogade fram där, ocg så vart det så halt så jag åkte isär med benen och låg med skidorna åt varsitt håll på magen. Det gjorde ganska ont. Men vi hade skitkul!!!! <33

Nallar jag älskar <33

                   
                                                                                       

Träning <3

Jag kom hem efter träningen för ca 1h sen. Det var bara sju stycken på träningen och jag orkar inte berätta vad vi gjorde. Det var lite flamsit bara.
     Vi åkte och köpte godis på vägen hem.

Skolan

Kom hem från skolan för ett tag sen. Jag stannade för ett tag i skolan och åkte på isbanor. Jag och en kompis åkte och vi blrv jätteblöta om benen, i alla fall jag. Hon klättrade på mig hela tiden för att komma upp. Sen ville inte jah vara kvar så vi gick. På vägen hem ramlade jag två gånger, men det vara nära att bli fler. det var i slutet av skogen jag ramlade och i grusbacken. Det gjorde inte så ont. Jag landade ganska bra. Nu ligger jag  bara och tittar på tv. Ska snart på fysträning. Jobbigt!!!

Tack, Jenna <33

Jag tackar Jenna så hemskt mycket för min fina design. Gå in på hennes sida och gå med i hennes tävling så kan ni vinna en design som hon har gjort. Jag lovar att dom blir skitsnygga. Gå in på hennes sida och läs mer. (jennaw.blogg.se).

Träning <33

Igår hade vi träning. Jag hann inte skriva då, så jag skriver nu. Jag spelade ute eftersom jag stod imål på matchen. Vi körde lite övningar. Först gjorde vi en uppvärmningsövning. Och sen körde vi en stafett och sen körde vi tvåmål och Jenna gjorde sitt tredje mål. Sen skulle grupp 1 ha mentalträning med Ecke. Det var ganska tråkigt, men nyttigt.

Match och bio<33

Idag spelade vi match mot Huddinge. Vi är två väldigt jämna lag. Vi vann med 3-0. Wilma, Martina och Jennifer gjorde mål. Jag stog så jag kunde inte göra nåra mål men man kan ju alltid satsa på att göra en assist! Efter matchen åkte vi hem. Nästan direkt efter att vi  kommit hem skulle vi åka iväg. Vi skulle gå på bio och se "I taket lyser stjärnorna". När vi kom in och satte oss hörde jag nån som ropade på mig. Då satt Wilma och Vicky på raden under oss. De är nåra lagkamrater till mig.
  Jag vart ganska besviken för boken är helt annorlunda än vad filmen är. Boken är bättre. Mitt i filmen började jag nästan att gråta. Det var så sorgligt.

Match <33

Jag spelade match för ett tag sen. Det var kul, men jag känner mig inte nöjd med första halvlek. Jag tappade bollen hela tiden.
  Det var Jennas första match och hon var skitduktig. Hon har bara spelat i en månad. Alla tror att hon har spelat förrut. Så det var ett bra täcken. 
  Patrik (våran tränare) tycker jag är jättebra. Han tycker jag är bra i mål och som utespelare. Jag tycker jag är bättre i mål, men det är nog för att jag tränar på det oftare.  <33

Nåra bilder på Dicken <33

Dicken med en fotboll!

Han kan vara läskig när han är busigHan kan vara läskig när han är busig!



Dicken vill in efter att ha lektHan vill in efter att ha lekt!


Är lite nervös =S

Ska spela match om inte så länge. Jag är lite nervös men jag längtar i alla fall. Det ska bli Jennas första match (min bästis). Jag brukar stå i mål men idag ska jag spela ute. Jag gjorde det för två veckor sen, innan det var det nog flera månader sen. När jag spelade ute förra gången gjorde jag jättebra ifrån mig men jag vet inte om jag kommer kunna göra det den här gången.

Moa


Träning <33

Jag var precis på handbollsträning. Det var kul, men det var ganska flamsigt. Det var mest en skojträning. P-98 hade halva planen ett tag för dom skulle ha match på söndag så de var tvugna att träna regler och annat. Dom gick efter ett tag, men vi fortsatte på den ena sidan. Vi rullade lite och sen sköt vi straffar. Den som fick upp till 15 först vann (målis-utespelare). Vi förlorade båda gångerna. Sen körde vi straffar igen men då åkte man ut när man missade. Jag åkt ut med en gång. Jag tappade bollen så den flög högt upp över mål. Det var lite pinsamt men det var inte bara jag som åkte ut första gången. Det var ganska roligt ändå.
    Efter träningen sköt jag och Camilla bollar på varandra och det var skitroligt. <33

Tråkig dag i skolan <33

Idag var en tråkig dag som man vill glömma. Först var det franska. Vi hade läxförhör, men hon bryr sig inte om man kan eller inte. Har man inte pluggat på får man göra så mycket man kan sen får man titta i boken. Jag tycker det är orättvist mot dom som har pluggat på.
  Sen var det bara att gå till skolan, ha rast ett tag och sen ha matte. Jag brukar gilla matte men det kapitlet vi håller på med är jättetåkigt. det handlar om massor av bråktal och decimaltal som man ska fixa fram och tillbaka. Sen hade vi svenska. Då läste Kristina ur "Spetshäxan" och sen hade vi nutidsfrågorna. Mitt mål från utvecklingssamtalet var att titta på nyheterna och få minst 8 rätt. Jag fick 8 rätt utan att titta på nyheterna. Och sen hade vi klassråd. Jag och Jonas tog upp en sak från storrådet. Det var nåra grejer om var man får göra saker och inte. Och sen åt vi lunch och då var klockan 12. Förra året åt vi alltid kl 12 men nu har vi fått lite bättre tider.
   Efter lunch hade vi elevens val. Jag är med i storrådet och vi har möte varje fredag mellan kl 13 och 14 så jag får inte välja nåt elevens val. Även om det är mitt elevens val vill jag göra nåt annat oxå.
    Sen var det bara att gå hem från skolan och äta och kolla på tv. Sen efter min syrra hade vart inne på sin blogg gick jag in och började skriva.  <33

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0