Sjuk:'(

Jag är sjuk just nu och har vart det i nåra dar. Jag stannade hemma i fredags och idag. Jag tror inte jag kommer gå i skolan imorn heller men det får vi se. Jag  var och kollade på en träningsmatch som jag egentligen skulle spelat i lördags och i går var jag och kollade på när mamma och Beckis sprang tjejmilen. Det var tillräckligt jbbigt att titta på tycker jag. Även om jag inte såg hela varvet. Ska installera lite spel nu. Hej så länge!!


Jenna

Jenna fixa min design. Det är väl inte så svårt att lägga in den. Snäääääääääälla!!!!

Träning!

Idag nu precis faktiskt hade jag träning. vi löpte bort till sjukhuset och hade lite kordinationsträning. Sen hade vi lite styrketräning och sedan så skulle vi löpa 1,9 men jag och Mickis sprang lite fel i slutet. Vi trodde vi var fel men vi var rätt så vi sprang en liten genväg istället. Vi provade en väg och Jenna och Matilda provade en annan och de sprang rätt men icke vi:p Hejdå!!

Dator

Igår när jag kom hem så hade mamma och min syrra gjort om på mitt rum de hade oxå köpt en laptop till mig och min syrra som jag och hon ville ha. Hon har en större än vad jag har för hon ska hålla på med bilder mer än vad jag ska. Jag har en Acer. Jag älskar datorn men orkar inte skriva mer om den nu. I helgen har jag vart på Boda Borg med Johanna och Jocke. Vi hade askul. Vi klarade 16 banor av 19 och vi hade de två svåraste banorna kvar och den svåraste gröna. Deras föräldrar kom lite tidigare än vi ville för vi skulle åka och äta midda hos deras släktingar på en "camping" så vi var tvugna att åka. Vi tältade på den där tillfälliga campingen och dan efter kollade vi på Johannas "farbror" Ola och hennes kusin. Dom var asduktiga på att åka. Ola kom tvåa och Jimmy (kusin) kom 8 men han är bara 14 och åkte med vuxna så jag tycker det är bra. Orkar inte skriva mer, Tjadå <3

Ny i skolan!

Idag var det första dan i den nya skolan. Det var lite nervöst men pappa skjutsade mig så jag slapp åka tåg först dan. Det var skönt. Först så hade vi bara en liten samling och fick lite papper och så. Sen hade vi en liten rast och då gick vi till djurhuset. Sen gjorde vi bara lite grejer. vi lärde känna två tjejer som hette Carro och Ronja. Dom var väl rätt schyssta!!
Hejdå! <3

Träning

igår hade jag träning. Jag spelade ute istället för imål. Jag pallade inte stå för jag var ju på läger hela veckan som var. Idag så var jag Becka och mamma och handlade. vi handlade mv-hjälm, mv-tröja och mv-handskar. Sen fixade vi mitt kontokort och ett terminskort till mig. Herrå allihopa!! //Sara

Jobb:)

Heej!!
Idag när jag kom hem från mitt läger så hade våra grannar kommit hem. Dom har bott i spanien i 3 år och dom ska flytta tillbaks i december. Mamma gick och pratade med dom (därför jag vet) och då kom de fram till att jag och min syrra skulle få jobb av att klippa deras gräsmatta. Vi tackar gärna ja^^ Egentligen skulle hon skaffa nåra veteraner som tog 300 i timmen men då erbjöd mamma oss:) Mamma och hon ska prata om pris imorn. Mamma tycker vi ska få 100 kr i timmen och att vi då oxå ska rensa deras ena rabatt.
/Sara

Jag är med i en tävling!!!



Jag är med i denna tävling!! Man tävlar om en klocka från SWEFOX. Om du vill vara med så gå in på "vivalamy.blogg.se":P

Läger + Landet

Idag var jag på läger. Det var kul men jobbigt. Vi samlades kl 08.45 och då hade vi en liten genomgång. Sen skulle vi ha lite utomhusaktivitet, sen hade vi löpning (jobbigt) och sen hade vi vanlig träning. Efter det hade vi lunch. Då var klockan 20 i 1 tror jag. Efter lunch hade vi lite träning på domartecken. Det gick väl sådär. Sen hade vi samma sak som förut i exakt samma ordning. Jag tog en liten snabbgenomgång bara för jag orkar inte skriva.
   jag har vart på landet med Becka mamma och pappa. jag och pappa vindsurfade ganska mycket. Becka gillar oxå att surfa men hon var inte där då. Hon kom ner lite senare med Elin som oxå ville prova. Så dom fixk det. När jag skulle gå upp vid bryggan så finns det ingen stege så man får gå upp på en bom och åka upp. Men när jag skulle gå upp så var Becka och Elin kvar och jag hade lite för bråttom så jag ramlade. Jag skrapade i mitt lår och fick en annan pinne mellan benen (men den gjorde inte så ont) och så ramlade jag baklänges. Jag grät rätt mycket^^ Nu har jag ett jättestort blåmärke på mitt ben och jag som tränade idag!!:P

Varför?

Varför har du inte fixat min design än, Jenna??? Du skulle ju ha fixat den

RSS 2.0