Kampdan<3

Idag hade vi skolans höjdpunkt. Kampdan! Det är den mest roligaste dan på hela året, fast nu regnade det, men ändå! det var kul. Jag var bara med på dragkampen. Egentligen skulle jag vart med på hemliga grenen, men det var inget för mig. På dragkampen kom vi 3:a. Det var inte så bra men 6c kom efter oss. Mot lärarna vart det lite kaos och vi vart för många så jag fick knuffar så att jag ramlade. Det var lite läskigt. På klädstaffeten kom vi tvåa. Det gick inte så bra när vi skulle klä på oss så vi kom lite efter dom andra. (med oss så menar jag vår klass). Där vann 6c. lärarna kom sist fast de vann faktiskt på dragkampen! Den hemliga grenen var att åka sparkcykel slalom genom koner och sedan vända om och åka med full fart tillbaka. Där var vi typ en cm från att vinna. Han som åkte sist hade en mössa som åkte ner framför ögonen så han såg inget. Så det var lite synd. På fotbollen är det alla sexor mot lärarna. Där gick det inte heller så bra även fast vi hade många bra spelare. Vi förlorade med 11-9.
Herrå<33

Avslutningslunch<3

Idag hade 6:orna sin sista riktiga lunch. Då får alltid 6:orna en speciell lunch. Till förrätt fick vi chokladsoppa. Det var asäckligt. Det smakade jättemörk choklad med apelsin i. Ovanpå låg det två annanasbitar på ett grillspett. Annansen var det ända som var gott. Det var inte bara jag som inte åt soppan utan en som satt mitt emot mig åt inte heller. Hon mår illa av mörk choklad, nästan som jag. Varmrätten var fläskkarré (venne hur det stavas) med klyftpotatis, Sallad och melon. Den var faktiskt riktigt god! Jag och en lärare fick vår mat nästan först så vi var klara innan alla hade fått sin mat. Till efterrätt fick vi creps med hallonsylt och äpple- och mangosorbet. Det var också ganska gott.
  Vi blev serverade av fyrorna. Dom var väl rätt så duktiga förutom han som vi hade. Han visste inte riktigt hur dom skulle göra men det gick bra endå. Fredrik och Anders är två lärare och de är är rätt duktiga på att sjunga och allt som har med musik att göra. Så de två spelade på en lite scen de tagit dit. De spelade nåralåtar och de lär skitbra tillsammans. Anders är min lärares son. Dom spelade medans vi åt våran efterrätt och lite mellan varmrätten och efterrätten. 
  Imorn är det dags för kampdagen. Då alla sexor möter lärarna i olika grenar. Jag ska vara med i dragkamp och hemliga grenen. Jag är fett nervös =S
Ses nån gång!!!! =D

RSS 2.0